BAŞKAN BAŞER MAZBATASINI ALDI.

BAŞKAN BAŞER MAZBATASINI ALDI.

MHP'den Gümüşhane Belediye Başkanı seçilen Vedat Soner Başer, mazbatasını alarak görevine başladı.

Gümüşhane Adliyesine gelen Belediye Başkanı Vedat Soner BaşerMHP Gümüşhane Belediye Meclis Üyeleri ve MHP  Merkez  İlçe İl  Genel Meclisi Üyeleri ile mazbatalarını aldı.

Mazbata törenine, Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

            Törenin ardından adliye önünde açıklama yapan Gümüşhane MHP Milletvekili Musa Küçük, “ Uzun bir süreci 31 Mart Pazar gecesi sandıkları açarak Vedat Soner’in zaferi ile sonuçlandırdık. Allah hepinizden razı olsun. Seçimler bittikten sonra ittifakımızın ortağı AK Parti hukuki haklarını kullanarak itirazlarda bulundu. Bu itirazlarda sonuçlandı. Çok şükür bugün itibari ile Vedat Soner Başer Gümüşhane Belediye Başkanı olarak mazbatasını aldı” dedi.

 Şehrimizde yeni bir dönemin başladığını belirten Başkan Başer; “ Biz diyoruz ki bu dönem memleket adamı öncülüğünde; kardeşliğin, huzurun, birlikteliğin olduğu Gümüşhane’de yeni yatırımlar başlayacak. Bütün Gümüşhane’mize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.