BAŞKAN BAŞER’İN POLİS HAFTASI MESAJI

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Polis Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında; ülkemizin güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden fedakarca çalışan polis teşkilatımızın haftasını kutlamanın gururunun yaşandığını belirtti.

Başkan Başer; “Polislerimiz, toplumun güvenliğini sağlamak, suçları önlemek ve adaleti temsil etmek için büyük bir özveriyle görev yapıyor. Polislerimiz, cesaretleri, disiplinleri ve profesyonellikleriyle bizlere güven ve huzur sağlıyorlar. Onlar, toplumun güvenliği için canlarını tehlikeye atarak görevlerini yerine getiriyorlar. Bu hafta, onların özverili çalışmalarını takdir etmek ve minnettarlığımızı göstermek için bir fırsat. Gümüşhane Belediye Başkanı olarak, polis teşkilatımızın değerli mensuplarının büyük bir özveriyle yaptığı çalışmaları takdir ediyor ve destekliyoruz. Onların güvenliğimizi sağlamak için verdikleri mücadeleye minnettarız” dedi.

Polis Haftası'nı kutlayan Başkan Başer; “ Polislerimize başarılar diliyorum.  Aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve güvenli bir gelecek temenni ediyorum” mesajında bulundu.