BAŞKAN BAŞER'İN 1 MAYIS MESAJI

Değerli Gümüşhaneliler,
1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşkuyla karşılanıyor. Bu özel gün, emeğin ve alın terinin önemini bir kez daha hatırlatıyor ve işçi ve emekçilerimizin haklı taleplerini dile getirmeleri için bir fırsat sunuyor.
İşçi ve emekçiler, toplumun temel taşlarıdır. Onların yoğun emekleri, her alanda yaşamımızı şekillendirir ve ülkemizin gelişimine katkı sağlar. Gümüşhane Belediyesi olarak, işçi ve emekçilerimizin haklarını korumak ve yaşam standartlarını yükseltmek için kararlılıkla çalışacağız. Onların hak ettikleri değeri görmeleri ve adil bir çalışma ortamında bulunmaları için elimizden geleni yapacağız.
Bugün, işçi ve emekçilerimizin özverili çalışmalarını takdir etmek ve haklarını bir kez daha vurgulamak için bir fırsat. Bu vesileyle, tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, emekleriyle topluma katkı sağlayan herkesin daha iyi bir geleceğe ulaşması için çaba göstereceğimizi belirtmek istiyorum.
Bu bayram, emeğin ve dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlayarak, birlik ve beraberlik içinde daha aydınlık yarınlar için umut dolu adımlar atmamızı diliyorum.
Saygılarımla.
Vedat Soner Başer