BAŞKANIMIZ DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI, NİKAH KIYDI

Başkanımız, Beyzanur Sönmez ve Hüseyin Aslan çiftinin düğün törenlerine İl Genel Meclisi üyemiz Hasan Çiçek, Belediye Meclisi Üyemiz Ömer Coşkun ile birlikte Katılım sağladı.

Başkanımız, Sema Yıldırım ve Murathan Usta çiftinin düğün törenlerine İl Genel Meclisi üyemiz Hasan Çiçek ile birlikte Katılım sağladı.

Başkanımız, Tuğçe Öztürk ve Okan Yavuz çiftinin düğün törenlerine Belediye Meclisi Üyemiz Hasan Çiçek  ile birlikte katılarak çiftimizin nikah akitlerini gerçekleştirdi.

Başkanımız, AK Parti İl Başkanımız Mehmet Emin Erdoğdu’nun kızı Gülay Erdoğdu ve Mert Demir çiftinin düğün törenlerine Valimiz Alper Tanrısever, Milletvekillerimiz Celalettin Köse, Musa Küçük, İl Başkanımız Mete Kaya, İl Genel Meclisi Başkanımız Eşref Balki’nin nikah şahitliklerini yaptığı düğün törenine Köse Belediye Başkanımız Turgay Kesler, İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Çiçek ile birlikte katılarak çiftimizin nikah akitlerini gerçekleştirdi.

Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Dedi.

Başkanımız, 15 Temmuz Zafer Meydanımızda vatandaşlarımızla hasbihal etti.