BAŞKANIMIZ, ŞİRAN KONAKLI 6. YAYLA ŞENLİĞİNE KATILDI TORUL IŞIK KÖYÜNÜ ZİYERET ETTİ

Başkanımız, Söğütlü Beldesi sakinlerinden Savet Türker ile Milletvekilimiz Musa Küçük, İl Başkanımız Mete Kaya, Merkez İlçe Başkanımız Nuh Alparslan Durdu, Ülkü Ocakları Başkanımız Sadık Coşkun, İl Genel Meclis Üyemiz Hasan Çiçek ile birlikte hasbihal etti.

Başkanımız, Şiran Konaklı 6. Yayla Şenliğine;

Milletvekilimiz Musa Küçük, İl Başkanımız Mete Kaya, Merkez İlçe Başkanımız Nuh Alparslan Durdu, Ülkü Ocakları Başkanımız Sadık Coşkun, Torul Belediye Başkanımız Evren Özdemir, Köse Belediye Başkanımız Turgay Kesler, Gümüşgöze Belediye Başkanımız Celil Erdoğan, İl Genel Meclis Üyelerimiz Hasan Çiçek ve İsmail Şeker ile birlikte katılım sağladı.

Başkanımız, Işık Köyümüzü; Milletvekilimiz Musa Küçük, İl Başkanımız Mete Kaya, Merkez İlçe Başkanımız Nuh Alparslan Durdu, Ülkü Ocakları Başkanımız Sadık Coşkun, Torul Belediye Başkanımız Evren Özdemir, İl Genel Meclis Üyelerimiz Hasan Çiçek ve İsmail Şeker ile birlikte ziyaret edip, köy halkıyla hasbihal etti.

Muhtarımız Hüseyin Çelik’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Dedi.